A treia sesiune a proiectului ”SPUNE NU DROGURILOR !”

Astazi 24 Martie 2016, s-a desfasurat a treia sesiune a proiectului ”SPUNE NU DROGURILOR!”. Proictul are ca obiective: informarea elevilor din clasele IX-XII din scolile partenere in proiect cu privire la efectele negative ale consumului de droguri, informarea elevilor, a personalului didactic din scoli si a comunitatii cu privire la serviciile oferite de “Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere” Braila.
In cadrul acestei intalniri, elevii indrumati de profesori au prezentat materiale power point despre prevenirea consumului de droguri, efectele acestora si riscurile la care se expun.
La finalul activitatii, elevii participanti au primit diplome cu premii si mentiuni.
Din colectivul de evaluatori ai prezentarilor power point au facut parte: prof. Stamate Madalina, prof. Cojocaru Irina, inspector de specialitate de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Cosiliere Antidrog Braila Codrescu Nicoleta.
Elevii participanti au fost:
-Marcu Andrei, Bardu Valentin, Dumitrescu Andrei, Negulescu George, Tanasuica Danut, Pitulice Robert Daniel, indrumati de Prof Girbacea Mihaela de la Colegiul Tehnic “Panait Istrati”;
-Leonte Laurentiu, Baciu Nicusor, indrumati de Prof. Ciric Nicu de la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”;
-Draganescu Filip si Nitu Rares indrumati de Prof Tuderascu Mihai de la Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, Omogeanu Gabriel indrumat de Prof. Manu Tudorita, Craciun Alexandra Carmen indrumata de Prof. Leu Daniela.

Lasă un răspuns