INNOVAROOM

INTÂLNIRE DE PROIECT

 INNOVAROOM

Pagina oficiala a proiectului este : http://innovaroom.eu/

Project: INNOVAROOM: Generating new classrooms ideas for a

better school education

Code: 2018-1-ES01-KA201-050729

       Ultima întâlnire din cadrul proiectului INNOVAROOM nu a mai avut loc în modul clasic, obișnuit. Școala noastră – Liceul tehnologic G.Moisil și, implicit , țara noastră ar fi trebuit să fie gazda acestei ultime întâlniri , în perioada 3-4 aprilie 2020.  Din cauza pandemiei de COVID-19, această întâlnire a fost anulată la sfârșitul lunii martie 2020. În urma discuțiilor purtate cu Agenția Națională -Erasmus + din Spania, partenerii noștri spanioli coordonatori ai proiectului – Enrique Tierno Galván de Moncada – au stabilit o întâlnire online în data de 4 mai 2020.

     Exprimându-ne regretul pentru imposibilitatea unei ultime întâlniri de proiect pe care o așteptam cu toții, ne-am adaptat unei întâlniri virtuale pe aplicatia ZOOM , emotionați și cu planuri de colaborare pentru un nou proiect Erasmus. Elemente importante din agenda noastră au fost reprezentate de impactul și de sustenabilitatea pe care proiectul INNOVAROOM ar trebui sa le aibă și după data incheierii acestuia – 11 mai 2020.

         Din păcate, această epidemie a făcut ca școlile să se închidă și activitatea să se mute în online, așa ca planurile de modificare și modernizare a spațiilor de învățare să fie amânate. Ori ,tocmai acest moment să fie punctul de plecare pentru o modernizare substanțială nu doar a procesului de învățare, ci și a spațiilor în care se desfășoară acesta?

Pagina oficiala a proiectului este :
http://innovaroom.eu/

Lasă un răspuns