Jandarmii brăileni au luat bătaie de la studenţii de la «Inginerie»

foto_114053
Duminică după-amiază, jandarmii au dat uniforma pe echipamentul de fotbal şi s-au întrecut la marcat goluri pe teren cu elevii şi studenţii din municipiu. Activitatea a fost organizată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila, cu ocazia Zilei Jandarmeriei, iar tema a fost promovarea sportului în rândul tinerilor.
Gazda competiţiei sportive a fost Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, unde s-au reunit şase echipe: Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, Liceul Tehnologic “Grigore Moisil”, Colegiul Naţional “Nicolae Bălcescu”, Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, Facultatea de Inginerie Brăila şi Jandameria Brăila.
La final, clasamentul s-a prezentat astfel: locul I a fost câştigat de echipa Facultăţii de Inginerie Brăila, locul II de echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, iar locul III a revenit echipei Liceului “Mihail Sebastian”.
Festivitatea de premiere a fost făcută de col. Vasile Moţ, prim adjunct al inspectorului şef IJJ, care le-a mulţumit tuturor pentru participare, urându-le succes în toate activităţile viitoare.
“Pe această cale, pentru sprijinul acordat, mulţumim domnului profesor Alexandru Diţă, directorul Liceului Tehnologic «Grigore Moisil»”, a precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al IJJ Brăila.
“Competiţia este una simbolică, aceasta poate fi privită şi ca o întâlnire între generaţii. Este o iniţiativă foarte bună a Jandarmeriei din Brăila, pe care o apreciem şi care ar trebui continuată”, a adăugat Alexandru Diţă, directorul de la “Moisil”.
 
Sursa :

Lasă un răspuns