Parteneriat ProActiv Auto Braila

PARTENERIAT : LICEUL TEHNOLOGIC “GRIGORE MOISIL” BRAILA SI SCOALA DE SOFERI AMATORI SI PROFESIONISTI PROACTIV AUTO

Noţiunea de “proactivitate” poate îmbrăca diverse forme. Elevul proactiv este cel care acţionează pentru atingerea scopului lui de a obţine rezultate foarte bune la învăţătură. El are iniţiativă şi se implică cu pasiune în proiectele şcolare şi ştie că spiritul său curios şi competitiv îi va deschide uşi importante în viitor.

Astfel Şcoala de Şoferi Amatori şi Profesionişti PROACTIV AUTO, reprezentată de d-na Camelia Dinulescu – administrator, încurajează eminenţa şi a ales să facă asta prin premierea elevilor din Liceul Tehnologic Grigore Moisil” cu rezultatele cele mai bune la disciplinele de specialitate pentru domeniul Fabricarea produselor din lemn. Aşa apărut campania “Primeşte şi dăruieşte mai departe – către o persoană necunoscută, la care au fost invitaţi să participe elevi din clasele a X-a şi a XI-a.

Pe 30.09.2015 elevii cu cele mai bune rezultate la disciplinele de profil în anul şcolar 2014-2015, respectiv Bucur Ionuţ – clasa a XI-a şi Menaev Florentina – clasa a X-a, au fost premiaţi cu Vouchere de Merit în valoare de 500 lei. Voucherele au fost inmanate de directorul liceului prof. Dita Alexandru si de coordonatorul de proiect prof. Tureac Mihaela..Cu aceasta ocazie s-a subliniat faptul ca şi în acest an şcolar, campania “Primeşte şi dăruieşte mai departe” va continua, premiile fiind acordate unui elev de clasa a X-a şi unui elev de clasa a XI-a cu rezultatele cele mai bune la toate disciplinele din planul cadru

Fiecare dintre noi are puterea de a schimba în bine oameni, lucruri, situaţii din jurul nostru! Am intrat în fenomenul “Primeşte şi dăruieşte mai departe” iar bucuria găsită în ochii primitorilor “de bine” este înălţătoare pentru noi şi…crează dependenţă J !

DSC05186  DSC05184DSC05185

Lasă un răspuns